Gustul unui eveniment memorabil începe aici

Fiecare meniu de la Pădurile Regale este o experiență culinară în sine – creat cu grijă, semnat de chefi recunoscuți și adaptat în funcție de tematica și gusturile voastre.

De la aperitive rafinate la deserturi spectaculoase și băuturi selecte, punem accent pe calitate, prezentare și bucuria fiecărui invitat.

Bușeuri - 2 sortimente la alegere

Bușeuri cu creveți

Bușeuri cu icre negre

Bușeuri cu cremă fromage bleu

Bușeuri cu icre de manciuria

Gustare – 8 sortimente la alegere

Frigăruie antioasto (măsline kalamata, prosciutto, roșie cherry)

Piept de porc sous vide cu glaze de sweet chilli și semințe de susan

Terrina de ciolan afumat cu maioneză de pătrunjel și confit de ou

Minitartă cu rillette de rață confiată și sos romesco

Choux cu parfait de ficat de pui și dulceață de ceapă roșie

Ruladă de pui cu chorizo, învelită în bacon

Minitartă cu salată de pește și somon fume

Ton poke cu glaze de miso și maioneză cu wasabi

Hash browns cu salată de icre de crap

Minitartă cu crevete Black Tiger și sos aioli

Cornbread cu creveți cajun și maioneză de pătrunjel

Frigărui caprese (2buc)

Minitartă cu humus de mazăre și muguri de pin

Vol au vent cu salată de vinete

Quiche cu spanac, roșii uscate și brânză feta

Quiche cu spanac și brânză feta

Biscuite cu brânză cu mucegai și piure de pere caramelizate

Buleta brânză și chimen

Cheesecake cu brânză feta, fistic și ciuperci

Pește - un sortiment la alegere

File de doradă cu lemon pepper, veloute de peste cu sofran, spanac sote creamy cu roșii uscate și cartofi permantier

File de somon cu glaze de miso, ceapă roșie pickled, cartofi permantier și veloute de mazăre

Felul principal I – un sortiment la alegere

Ruladă de curcan cu spanac și caise, învelită în bacon pe pat de varză roșie și cartofi în grăsime de rață

Sărmăluțe în foaie de viță și varză, servite cu mămăliguță, felie de bacon, smântână și ardei iute

Felul principal II - un sortiment la alegere

Balotină de curcan cu trufe învelită în varză, terrina de cartofi în grăsime de rață, fasole verde sote, piure de păstârnac și jus de pui

Mușchiuleț de porc în crustă de ierburi, piure de păstârnac, cartofi permatier, morcovi caramelizați în miere, piure de măr copt și sos vermouth

In costul meniului aveti de asemenea incluse urmatoarele servicii:

Moment Barbeque

La alegere intre berbecut, purcelus de lapte sau pulpa de vitel, la protap, insotit de salata de muraturi, salta de varza si sosuri picante.

La un pret suplimentar puteti adauga sau chiar inlocui momentul de protap cu un seafoodcorner.

Tort

Puteți alege din 12 compoziții puse la dispoziție de către colaboratorii noștri.

Open Bar Non-Alcoolice

  • Apa minerala / Apa plata / Apa tonica
  • Gama racoritoare PepsiCo
  • Sucuri naturale
  • Cafea de specialitate by Origo: Espresso/ Espresso dublu/
  • Americano/ Cappuccino/ Flat white/ Latte
  • Ceai

Cafea de specialitate by Origo

Singura locatie ce include servicii barista in pachetul standard astfel incat invitatii vostri se pot bucura de o varietate mare de cafea, cum ar fi: espresso/ espresso dublu/ americano/ cappuccino/ flat white/ latte.

Open Bar Alcoolice - 20 euro (TVA inclus) - Opțional

  • Whiskey Jack Daniel`s, Ballantines, JB
  • Gin Beefeater
  • Campari
  • Martini
  • Rom Captain Morgan
  • Jägermeister
  • Baileys
  • Vodka Absolut, Smirnoff, Finlandia
  • Vin alb – Aniversarium SAU Caii de la Letea Vol I
  • Vin rose – Aniversarium SAU Caii de la Letea Vol I
  • Vin rosu – Aniversarium SAU Caii e la Letea Vol I
  • Vin spumant – Aligoté, Caii de la Letea Vol I (pentru primire si tort)